Novi furgon Daily IVECO

IVECO DAILY EURO 6, PROFESIONALAC U PREVOZU

Prednje oslanjanje visokih performansi i šasija kamionskog tipa za profesionalne prevoznike

IVECO Daily Euro 6 je stvoren da se nosi s najzahtevnijim zadacima. Zahvaljujući većim nosivostima, obavićete posao delotvornije, a manje vožnji će vam omogućiti uštedu na operativnim troškovima i smanjenje emisije izduvnih gasova.
Najvećom ukupnom dozvoljenom masom vozila koja dostiže i do 7,2 tone, ovo je jedino lako teretno vozilo s čvrstom čeličnom teretnom šasijomkamionskog tipa, debljine do 5 mm, koja omogućava veću nosivost i omogućava optimizaciju opterećenja na svim verzijama koje su u ponudi.
Prednje oslanjanje odlikuje se besprekornim performansama, dajući vozilu odličnu upravljivost, ali povećava i najveće dozvoljeno opterećenje. Lagano i snažno QUAD-LEAF oslanjanje, dostupno je na svim 3,5 tonskim verzijama, a QUAD-TOR oslanjanje omogućava i najveće opterećenje prednje osovine na verziji IVECO Daily E6 sa udvojenim točkovima od 2.700 kg na verzijama od 7 i 7,2 tone.

IVECO Daily Euro 6 šasija s kabinom je osmišljena za najzahtevnije poslove i za obavljanje takvih poslova iz godine u godinu, duže nego ijedno drugo vozilo.

Motor je konstruisan da uvek radi na optimalnom broju obrtaja i tako traje duže i zadržava svoje visoke performanse do kraja. Šasija, izrađena od C profila od visokootpornog čelika ima zagarantovanu trajnost osiguravajući vrlo dug radni vek vozila.

IVECO Daily Euro 6 će vam pomoći da dosegnete zdrav poslovni rezultat svaki dan.