Novi furgon Daily IVECO

IVECO DAILY EURO 6, PROFESIONALNI PREVOZNIK

Oslanjanje, menjač i nosivost za najzahtjevnije poslove

IVECO Daily Euro 6 furgon ima DNK kamiona, a tako je i građen. Prednjieoslanjanje visokih performansi ne samo da daje vozilu odličnu upravljivost nego povećava i najveće dozvoljeno opterećenje. Uz najveće dozvoljeno opterećenje vozila do 7 tona, Daily može maksimalni teret nositi celi dan, svaki dan, ako je to potrebno.
Olakšani i vrlo čvrsti tip oslanjanja QUAD-LEAF, dostupan na svim izvedbama od 3,5 tone, omogućava najveće opterećenje prednje osovine do 1.900 kg , dok uz oslanjanje tipa QUAD-TOR na izvedbama s dvostrukim točkovima opterećenje prednje osovine može biti i do 2.500 kg.
IVECO Daily se odlikuje većom nosivošću zahvaljujući čemu će te posao obaviti u manje vožnji – dakle brže – i uštedeti na operativnim troškovima te smanjiti negativan uticaj na životnu okolinu. To je jedan od brojnih načina na koji njegov poslovni instinkt čini Daily favoritom profesionalnih prevoznika.

IVECO DAILY EURO 6, JEDINSTVENA TRAJNOST

Konstruiran da osigura trajnu vrednost

IVECO Daily Euro 6 furgon ima nosivost kakvoj niti jedno drugo vozilo ne može parirati, i izrađen je da je prevozi uz svoje visoke performanse dan za danom, godinu za godinom - duže nego ijedan drugi furgon.
Pogonski sklop će, svojim pouzdanim motorom i menjačem koji osiguravaju da motor uvek radi na optimalnom broju obrtaja, imati dug radni vek i održati svoje vrhunske performanse sve do samog kraja.
IVECO Daily Euro 6 će povoljno uticati na vaš poslovni rezultat svaki dan ako radi za vas; njegov poslovni instinkt ne propušta niti jednu priliku da pridonese dodanom vrednošću vašem poslovanju!